Nieuws

U bent hier

InMAC NV helps with the production of 5.000.000 surgical masks a month

Net als u waren wij geschokt en verbaasd te weten dat onze ziekenhuizen, onze artsen, onze verpleegkundigen en onze burgers bijna geen beschermingsmaskers meer hebben, terwijl de strijd om het virus in te dammen zwaar is en nog steeds voortduurt. We hebben besloten ons persoonlijk in te zetten om een concrete, snelle en duurzame oplossing te bieden voor de productie en levering van chirurgische maskers.

InMac Frankrijk heeft in samenwerking met Atlas Copco Frankrijk een Liberty Business contract voorgesteld voor de vervanging van een 30 jaar oude Atlas Copco compressor door een Atlas Copco ZR750 (750 kW) inclusief installatie.

Centrale d'air intégrer dans un container

Eén van onze klanten heeft ons gevraagd een volledig persluchtstation in een container te integreren en de betrouwbaarheid ervan onder de zware bedrijfsomstandigheden te garanderen.

Red Rooster

Red Rooster lifting is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van het best aangedreven hefwerk ter wereld. InMAC NV presenteert met trots deze productlijn die veel wordt gebruikt, voornamelijk maar niet enkel in ATEX-zones. Deze takels worden vooral gebruikt in raffinaderijen, chemie, scheepswerven, gieterijen, elektrische centrales, offshore industrie en in de meest extreme condities. Ook bij service verlenende bedrijven worden ze gesmaakt voor hun kwaliteiten zoals precisie en/of snelheid bij het takelen.

Pagina's